dijous, 13 de maig del 2010

Agbar té previst un nou repartiment de dividends a final de mes.

Publicat el 13-05-10 a expansion.com

La companyia d'aigües afronta els seus últims dies al parquet, en espera que finalitzi l'opa d'exclusió després de la qual passarà a estar controlada per Suez (un 75% del capital). Criteria, braç inversor de La Caixa, mantindrà entre un 15% i un 25% de les accions.

Després d'abandonar la cotització, es produirà el pagament d'un dividend extraordinari de 90 milions d'euros, el 64% del benefici de 2009 d'Agbar, que es repartiran en exclusiva aquests dos socis.

La companyia va presentar ahir els seus últims resultats trimestrals com cotitzada, amb una caiguda del 22% en el benefici, fins a 28,7 milions. Un ensopegada que ha atribuït a l'augment de la sinistralitat soferta per Adeslas, la encara seva filial d'assegurances de salut, i als ajustos extraordinaris, ja que els seus ingressos d'explotació van augmentar un 6,3% (462,1 milions) fins al mes de març, en bona mesura per canvis en el perímetre de consolidació empresarial.

Els canvis seguiran sent apreciables en els pròxims comptes trimestrals, ja que al juny Adeslas passarà a integrar-se a SegurCaixa, com a part de l'acord per a la presa de control per part de Suez.

1 comentari: