dijous, 6 de maig del 2010

La CNMV autoritza l'opa d'exclusió d'Aigües de Barcelona



BARCELONA, 6 de maig de 2010

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha autoritzat avui l'opa d'exclusió sol·licitada el passat 11 de febrer per part d'Aigües de Barcelona i que va ser admesa a tràmit dues setmanes després, segons ha informat avui la comissió.

L'oferta es dirigeix a l'adquisició de 14.964.171 accions de la societat, a 20 euros per acció, que representen el 10% del seu capital social, format per 149.641.707 que es troben admeses a negociació a les borses de Madrid, Barcelona i Bilbao, per a la qual cosa ha formulat una opa per valor de 345 milions d'euros i havent-se immobilitzat 134.677.536 accions amb el compromís de no ser transmeses fins a la finalització de l'oferta.

Amb motiu de l'opa, l'aprovació s'ha decidit en un consell de la CNMV a Barcelona, queden immobilitzades les accions d'Agbar que posseeixen HISUSA, Criteria CaixaCorp i Suez Environment Espanya, titulars d'un 90 per cent del capital social de la societat.

Per afrontar l'opa d'exclusió, s'ha constituït un aval bancari per import de 299.300.000 d'euros atorgat per La Caixa.

El termini d'acceptació de l'oferta d'Agbar, que avui ha baixat el 0,25 per cent, fins a 19,86 euros, serà de 15 dies naturals a partir del dia hàbil borsari següent a la publicació del primer anunci amb les dades essencials de l'oferta i finalitzarà també en dia hàbil borsari.

Aigües de Barcelona seguirà els passos perquè Suez Environnement passi a controlar la companyia, d'acord amb els acords subscrits amb Criteria, que continuarà en el capital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada